Betanco Trailers

Aanhangwagen kopen

HAPERT AANHANGWAGEN KOPEN OF HUREN IN RIJSBERGEN?

Bij Betanco kunt u elk type HAPERT aanhangwagen kopen. Want wij zijn Official Dealer van dit internationaal bekende merk en zijn gunstig gelegen tussen Breda en Roosendaal. Onze klanten komen dan ook van ver buiten Rijsbergen voor het kopen van een aanhanger.

Heeft u een bouw- of grondwerkbedrijf in de regio West-Brabant en bent u op zoek naar een extra transportmiddel? Ga dan naar Betanco in Rijsbergen. Bij ons kunt u kiezen uit verschillende motortrailers, autoambulances, machinetransporters en multitransporters. Met deze onverwoestbare HAPERT aanhangwagens worden alle soorten voertuigen en machines met gemak naar elke bouwlocatie getransporteerd.

Bent u als hovenier actief in de regio Zundert en zoekt u een passende aanhangwagen, waarmee u tuinafval efficiënt kunt laden, transporteren en nog sneller lossen? Bij ons kunt u elk model HAPERT kipper aanhanger kopen. De kippers zijn zelfs de sterkste in hun soort. Betanco Aanhangwagens verkoopt ook alle typen bakwagens en plateauwagens van HAPERT. Deze alleskunners zijn zeer populair onder bedrijven én particulieren. Wist u overigens al dat u ieder model aanhangwagen bij ons in Rijsbergen kunt kopen én huren?

BETANCO VERKOOPT OOK GESLOTEN HAPERT AANHANGWAGENS

Op onze locatie in Rijsbergen worden natuurlijk ook alle gesloten aanhangers van HAPERT te koop aangeboden. Binnen de modellen met gesloten opbouw vindt u onder andere verkoopwagens, marktwagens, reclamewagens, bagagewagens en koelwagens. Betanco verkoopt daarnaast ook diverse aanhangwagens en trailers van andere merken. Van schamelwagens, schaftwagens en magazijnwagens, tot motortransporters, boottrailers en paardentrailers. Wij hebben voor ieder wat wils!

AANHANGER HUREN VOOR DE REGIO BREDA?

Betanco is ook hét vertrouwde adres voor de verhuur van aanhangers. Bedrijven en particulieren die een aanhanger willen huren in de regio Breda, weten ons bedrijf in Rijsbergen dan ook al vele jaren te vinden. Huur bijvoorbeeld een autoambulance voor het eenmalig vervoeren van uw auto. Of maak tijdelijk gebruik van een kipper, plateauwagen of bakwagen voor een nieuw bouwproject. Gaat u verhuizen in de regio Zundert, Breda of Roosendaal? Dan kunt u bij Betanco ook een gesloten aanhangwagen van HAPERT huren.

In ons assortiment vindt u nog vele andere aanhangwagens en trailers. Met name in de zomer is de bagagewagen en de koelwagen een gewilde huur aanhanger. Wat uw eenmalige of tijdelijke transportbehoefte ook is: bij Betanco in Rijsbergen vindt u gegarandeerd de aanhangwagen of trailer die u zoekt!

ONDERDELEN VOOR UW AANHANGWAGEN KOPEN

Ook voor het kopen van aanhanger onderdelen gaat u eenvoudig naar Betanco in Rijsbergen, in de gemeente Zundert. Wij beschikken niet alleen over een groot magazijn met onderdelen voor alle typen aanhangers, maar ook over een eigen werkplaats. Hier voeren we alle nodige reparaties en onderhoudsbeurten op geheel vakkundige wijze uit. Heeft uw aanhangwagen of trailer onderhoud nodig? Maak vandaag nog een afspraak!