Betanco Trailers

Typen aanhangwagens

GAMMA AANHANGWAGENS IN RIJSBERGEN (ZUNDERT)

Het assortiment aanhangwagens van Betanco is zeer divers. Vanuit onze locatie in Rijsbergen leveren we alle denkbare aanhangers in de gewichtsklasse tot 3500 kg. Om zowel bedrijven als particulieren uit de regio Breda en Roosendaal te kunnen bedienen, hebben wij het complete aanhangwagen gamma afgestemd op zakelijke en particuliere gebruikers. In onze showroom en op het buitenterrein staan onder andere kipper aanhangwagens, bakwagens, plateauwagens, motortrailers, autoambulances, machinetransporters, multitransporters en uiteenlopende gesloten aanhangers van HAPERT. Bij Betanco in Rijsbergen vindt u dan ook snel de aanhanger of trailer die u zoekt! 

BETANCO IS ÚW HAPERT AANHANGWAGEN DEALER  

Ook voor het kopen van een HAPERT aanhangwagen bent u bij Betanco in Rijsbergen aan het beste adres. Wij zijn de enige HAPERT dealer in de regio Zundert en leveren alle open en gesloten aanhangers van dit topmerk. Steeds meer professionals en consumenten kiezen voor een HAPERT, vanwege de hoge kwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid van de aanhanger. Alle HAPERT aanhangwagens kunt u in onze showroom in Rijsbergen met eigen ogen zien, vergelijken en uitproberen. Hieronder vindt u een overzicht van het complete gamma.

HOOGWAARDIGE GESLOTEN AANHANGWAGENS

De HAPERT SAPPHIRE is een kwalitatief hoogstaande gesloten aanhangwagen, die uw kostbare lading droog, veilig en ongeschonden naar elke gewenste bestemming brengt. Het gamma bestaat uit onder meer koelwagens, bagagewagens, marktwagens, reclamewagens, verkoopwagens en verhuiswagens.

SOLIDE BAKWAGENS EN PLATEAUWAGENS

HAPERT heeft de AZURE-serie samengesteld voor iedereen, die op zoek is naar een solide bakwagen of plateauwagen. Deze krachtige aanhangers zijn ideaal voor hoveniersbedrijven, bouwbedrijven en veeleisende consumenten, die regelmatig los gestorte ladingen vervoeren.

KRACHTIGE KIPPERS

De kipper aanhangwagens uit de COBALT-serie lenen zich perfect voor transportklussen, waarbij de lading snel en gemakkelijk moet worden gelost. HAPERT levert achterwaarts kantelbare en driezijdig kantelbare kippers in diverse maten, gewichten en uitvoeringen.

MULTIFUNCTIONELE AUTOAMBULANCES

Vervoert u regelmatig machines, auto’s en andere voertuigen? Kies dan een autoambulance uit de INDIGO-serie. Het assortiment HAPERT transporters bestaat uit professionele machinetransporters, motortrailers, autoambulances en multitransporters.

COMPACTE AANHANGERS

Voor de kleinere transportklussen heeft HAPERT een speciale serie samengesteld: BASIC aanhangers. Binnen deze serie vindt u kleine bagagewagens, plateauwagens en bakwagens voor een zeer scherpe prijs.

ASSORTIMENT PAARDENTRAILERS EN OVERIGE TRAILERS

Heeft u een specifieke transportbehoefte en staat de gewenste aanhangwagen of trailer niet tussen het aanbod van HAPERT? Betanco levert ook speciale trailers, waaronder boottrailers en paardentrailers, maar ook magazijnwagens, schaftwagens en schamelwagens. Zelfs maatwerk behoort tot de mogelijkheden. Betanco is namelijk ook specialist in speciaalbouw aanhangwagens. Kom gerust eens langs op onze locatie in Rijsbergen, om de mogelijkheden voor een maatwerk aanhanger of trailer met ons te bespreken.