Betanco Trailers

Aanhangwagens

ASSORTIMENT AANHANGERS EN TRAILERS IN RIJSBERGEN

Betanco levert allerlei soorten aanhangwagens aan bedrijven en particulieren uit de regio Rijsbergen en omgeving. Het uitgebreide assortiment bestaat uit open en gesloten aanhangers met een bruto laadvermogen tot maximaal 3500 kg. Of u nu op zoek bent naar een nieuwe kipper, een schamelwagen, bakwagen of plateau-aanhanger, een autoambulance, machinetransporter, multitransporter of motortrailer, een bagagewagen, marktwagen, verkoopwagen of koelwagen, een motortrailer, boottrailer of paardentrailer: voor alle denkbare transportdoeleinden kan Betanco een geschikte aanhangwagen of trailer leveren. Dat is ook de reden waarom wij niet alleen in Rijsbergen en Zundert bekend staan als dé specialist in aanhangers, maar ook in de regio Breda, Roosendaal en ver daarbuiten!

NIEUWE OF TWEEDEHANDS AANHANGER KOPEN?

Zoekt u juist een goed onderhouden occasion, in plaats van een nieuwe aanhangwagen? Ook dan bent u bij Betanco aan het juiste adres! In onze showroom en op het buitenterrein staan verschillende tweedehands aanhangwagens tentoongesteld. Dus kom een keer langs in Rijsbergen en neem een kijkje bij ons veelzijdige assortiment occasions.

BETANCO IS DÉ DEALER VAN HAPERT AANHANGWAGENS!

Betanco is dé dealer van HAPERT Aanhangwagens in Rijsbergen. Komt u uit de regio Breda of Roosendaal en heeft u een hoveniersbedrijf? Dan kunt u bij ons bijvoorbeeld een HAPERT kipper kopen, zodat u al het tuinafval snel en eenvoudig kan laden, vervoeren en lossen. Daarnaast heeft Betanco een speciaal gamma machine- en multitransporters voor bouwbedrijven uit de regio West-Brabant. Met deze speciale aanhangwagens kunt u al uw machines en voertuigen naar elke gewenste locatie vervoeren. Ook de robuuste bakwagen en plateauwagen zijn uiterst populaire aanhangers van HAPERT.

Naast de vele open modellen heeft Betanco ook alle gesloten aanhangwagens van HAPERT op de locatie in Rijsbergen staan. Zo heeft u bijvoorbeeld de keuze uit een bagagewagen, marktwagen, verkoopwagen, reclamewagen, verhuiswagen of koelwagen. Elk type aanhanger is bij ons in Rijsbergen te koop én te huur.

DESKUNDIG AANHANGWAGEN ONDERHOUD IN ZUNDERT

Bij Betanco Aanhangwagens in Rijsbergen kunt u meer dan alleen een HAPERT aanhangwagen kopen of huren. Wij repareren en onderhouden namelijk ook aanhangers en trailers. En doordat we nagenoeg alle onderdelen op voorraad hebben, kan onze monteur elk type aanhanger en trailer snel en efficiënt repareren. Breng uw aanhangwagen vandaag nog langs bij onze werkplaats in Rijsbergen, in de gemeente Zundert, en wij zorgen ervoor dat deze snel en vakkundig wordt gerepareerd.